Треньорът на Славия Емил Велев бе ядосан след загубата на тима му като гост на Видима с 1:2. Той заяви, че момчетата му са подходили безотговорно към срещата с последния в класирането.

„Пореден слаб мач за нас, особено в защита. Вкарват ни голове, които за мен са необясними. Опитахме се да обърнем развоя на мача, вкарахме свежи футболисти, но не се получи. Бяхме безотговорни през първото полувреме и почти не създадохме положения. Опитахме се да разиграваме топката, но след две наши грешки ни вкараха двата гола”, заяви Кокала.

Той коментира и дузпата, която Николай Божов изпусна. “Не знам защо съдията реши да се пребие дузпата. Видяхте, че след като остана с десет човека, Видима се върна отзад и за нас беше много трудно да създаваме положения. Отбелязахме един гол, но не можахме да стигнем поне до изравняване. До финала за Купата с ЦСКА имаме още седем мача за първенство, които не сме отписали, но въпреки това губим. Дори с противник като Видима не можем да се справим. Поздравявам ги за успеха.”