Новият старши треньор на Локо (Сф) Емил Велев няма да прави генерални промени в състава. Това той призна пред "Меридиан мач'. Кокала ще дебютира днес начело на столичните "железничари" в реванша за Купата на България с бургаския Мастер. В първата среща столичани победиха с 2:0 третодивизионния тим.

"Може да съм само от няколко дни в Локо (Сф), но познавам футболистите. В този първи мач няма да правя никакви генерални промени в състава. Рокадите ще дойдат от наказанието на защитника Костадин Велков и контузията на халфа Даниел Гаджев", коментира Велев.

Кокала, който през последните два сезона неизменно стигаше до финал за Купата на България, съответно със Славия и Локо (ПД), призна, че турнирът е приоритет за неговия тим.

Очаква се Илиян Гаров да смени наказания Костадин Велков в центъра на защитата на "червено-черните". Светослав Петров пък ще замести контузения Даниел Гаджев. Емил Велев ще заложи на схема 4-2-3-1. Той ще използва на върха на атаката Георги Христов. Интересно е да се отбележи, че нападателят играеше при този треньор и в Левски, и в Славия.