Треньорът на Левски Емил Велев се заяде с шефа на съдиите Димо Момиров на традиционния си брифинг преди утрешната среща с Локо (Мз) в София. 

„Димо Момиров да си сезира съдиите. Да не е занимава с други неща, не мога да си обясня неговото поведение, но всеки сам си отговаря за постъпките. Ивайло Стоянов не е видял нарушението срещу Георги Петков, защото топката е летяла много високо. Лично аз от моята позиция видях две нарушения на Литекс срещу нас и отидох до страничния съдия да го попитам дали е видял”, каза още Велев по повод навлизането на терена по време на срещата. Както е известно Момиров заяви, че ще сезира Дисциплинарната комисия заради поведението на Велев.

За мача с Локо (Мз) треньорът сподели: “Важен е, ще заложим на най-доброто. С Литекс демонстрирахме голямо желание. Познавам тима на Локомотив от миналия сезон. Това е един добре окомплектован отбор с един от най-добрите халфове в България - Саша Симонович. Ако той не беше на такава възраст, щеше да играе в Левски. Не знам тактиката на треньора Атанас Атанасов, но може би Локо ще играе затворено. Докато отбележим първия гол е трудно, но се надявам да победим. Ще заложим на най-доброто, което имаме”./БЛИЦ