Старши треньорът на Левски Емил Велев не бе доволен след тежкото поражение от Локо (Сф) с 0:3.

“Слаб мач, Левски не може да загуби на “Герена” с 0:3 от Локо (Сф) в каквато и форма да се намира съперникът. Говорехме, че мачът ще е тежък, че ще играем срещу опитен отбор. За съжаление нищо не се получи, бяхме много апатични и може би затова е и тази загуба”, каза Кокала.
 

“За да ни отбележат три гола значи са ни превъзхождали във всички показатели в играта. Ние оставихме играчите на съперника необезпокоявани да поемат топката, да бият и да вкарват, а ние не реагирахме по никакъв начин.


Естествено треньорът е главният виновник. Не за първи път феновете ми искат оставката, така че Левски има ръководство, то ще решава. Казахме си някои неща на полувремето, направихме две промени, но видяхте, че нямахме ситуации за гол. Не бяхме на това ниво, че да победим Локо (Сф). Четири точки от ЦСКА са доста, но ще направим всичко възможно в оставащите мачове, поне докато съм аз тук да играем за победа”, продължи Велев.


“Питайте футболистите дали ще се извинят на феновете, аз лично бих им казал, че съжалявам за тази загуба. Никой не е очаквал, искахме да победим и да сме на една точка от ЦСКА, но това е положението”, завърши треньорът./БЛИЦ