Локо (Сф) разнищи Левски насред “Герена” с 3:0 и по този начин остави “сините” на четири точки от лидера в класирането ЦСКА. Мартин Камбуров се превърна в герой за “железничарите”, след като наниза хеттрик във вратата на Гошо Петков. След втория гол на нападателя феновете на Левски започнаха да скандират “оставка, оставка” и “Батков, вън”, а освиркванията към играчите на Емил Велев не спряха до края на мача. Привържениците изявиха желанието си да се върне Станимир Стоилов, а и не спряха да обиждат Емил Велев, като скандираха "Велев, курво"
 

Домакините започнаха по-добре и още в 9-ата минута Христо Йовов от пряк свободен удар нацели гредата. В 17-ата минута вратарят на Левски Георги Петков изби центрирана топка, тя попадна в краката на Камбуров, който от точката за изпълнение на дузпа разстреля стража на “сините”.

В 25-ата минута Камбуров отново имаше шанс да реализира, но този път Минев се намеси и изчисти. В 35-ата минута отново голмайсторът на “железничарите” бе в прегръдките на съотборниците си, след като открадна топката в центъра на терена, напредна и между двама защитници на домакините преодоля Гошо Петков за 2:0. В последната минута на първото полувреме Тасевски можеше да намали, но Галев улови.
 

През втората част трагичното представяне на Левски продължи. В началото на полувремето “сините” понатиснаха, но ударите на Зе Соарес и Николай Димитров не застрашиха кой знае колко вратаря на “железничарите”. В 56-ата минута Шпишич имаше шанс да реализира след центриране от пряк свободен удар, но не успя да стигне до топката и Георги Петков излезе и улови.

Само три минути по-късно защитниците на Левски оставиха Камбуров напълно непокрит в центъра на наказателното поле, нападателят овладя топката след центриране и разстреля Петков за крайното 3:0. в следващата атака Христо Йовов центрира отляво на вратата на Галев, но топката тупна върху горната греда.

В 65-ата минута гостите от квартал “Надежда” организираха поредната си бърза контратака и Димо Атанасов можеше да вкара нов гол, но този път от малък ъгъл не успя да намери очертанията на вратата. В 76-ата минута Дарко Тасевски уцели още веднъж гредата.

В последните петнайсетина минути на двубоя домакините не направиха нищо, за да застрашат вратата на съперника и логично загубиха по катастрофален начин./БЛИЦ

Двубоят по минути тук
 

ЛЕВСКИ - ЛОКО (СФ) 0:3
0:1 Мартин Камбуров (17), 0:2 Мартин Камбуров (35), 0:3 Мартин Камбуров (59)

Левски: 1.Георги Петков, 15.Шахиб Бензукан, 5.Юсуф Рабех, 14.Веселин Минев, 25.Лусио Вагнер (46 - Георги Христов), 8.Георги Сърмов (60 - Гаджев), 70.Филипе Да Коща (46 - Николай Димитров), 22.Дарко Тасевски, 21.Зе Соарес, 10.Христо Йовов, 9.Георги Иванов
Резерви: Митрев, Генев, Христов, Н. Димитров, Балтанов, Гаджев, Милиев

Локо (Сф): 84.Валентин Галев, 5.Георги Марков, 3.Ваня Джаферович, 24.Иван Пасков, 12.Дарко Савич, 30.Димо Атанасов, 8.Виктор Шпишич (73 - Митев), 10.Светослав Дяков (67 - Златински), 81.Калоян Караджинов, 19.Мартин Камбуров, 28.Зоран Балдовалиев
Резерви: Тинков, Добре, Лопеш, Златински, Ив. Димитров, Горанов, Митев

София, ст. "Георги Аспарухов" - 7500 зрители
Съдия:
Николай Йорданов
Жълти картони: Дарко Тасевски, Николай Димитров (Левски); Мартин Камбуров, Светослав Дяков, Ваня Джафеворич (Локо Сф)