Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев реагира на обвиненията, че първият мач от втория кръг на Лига Европа срещу холандския Витес, е бил уреден да завърши при резултат 4:4.

„Сега ви казвам резултата от втория мач – 6:6“, отсече Велев.

„При такъв резултат ние се класираме. Аз знам и 2, и 200, холандците ще ги изненадаме. Те даже се притесниха дали ще ходим за реванша, дали няма да ходим", каза Кокала.

"Нека някой да ми обясни как така се вкарват 4 гола на холандски отбор, където има холандски младежки национали и играч, който го искат 4 или 5 отбора от Висшата лига. Всички тези неща за уредени мачове започнаха от Сашо Диков с това „Асене, върни!“, но хората в провинцията имат само „Канал 3“ и това гледат. Ако уреждахме мачове, досега трябваше да сме станали милионери. Пишете резултат 6:6 на реванша, коефициентът ще е някъде към 190“, повтори Велев специално за тотолюбителите.

„Говорихме с Коко Динев, ще направим отбор с по-млади футболист и тези от настоящите, които искат да останат. Все пак им беше казано на футболистите, че ще им се намалят заплатите, което не е приятно, но Локомотив ще има сили да се пребори с тези неща, въпреки че отношението към Коко не беше коректно“, добави в ефира на "Дарик" треньорът на "смърфовете".