Треньорът на Монтана Емил Велев коментира представянето на отбора в последната контрола - победа с 2:1 над Локомотив (Мездра). Кокала призна, че има още какво да се изисква в представянето на тима и поиска играчите да покажат повече агресия в предстоящия мач с Лудогорец на 26 февруари.

„До първия официален мач има една седмица. Има още какво да се изисква от играчите. Ще се стремим с повече агресия да влезем в двубоя с Лудогорец на 26 февруари. Като раздаване, като игра и натоварване съм доволен от контролата с Локомотив (Мездра). Имаше и доста интересни неща. Искахме да видим и представянето на чужденците, така че до голяма степен не може да се прецени формата на отбора“, обяви Емил Велев пред chervenkarton.com.

„Разговаряме за Франк Коре. Още не може да се аклиматизира в отбора, губи лесно топката, не може да си намери мястото на терена за момента. Вижда се, че има добри качества, бързина, техника, отскокливост. Все пак той е на 20 години. Ще преценим през следващите дни дали ще остане при нас. Набил Еженави има потенциал, но и на него ще му трябва време да свикне“, призна Кокала.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!