Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Собственикът на Локо (Пд) Константин Динев е готов да продаде клуба. Това съобщи самият той по време на лагера на тима в Австрия.

“Ако се появи сериозен инвеститор, съм готов да продам отбора. За сега обаче такъв няма”, категоричен е бизнесменът.

Както е известно, в момента немалка част от привържениците на Локомотив се настроиха срещу Динев. Причината е, че босът на клуба сериозно врътна кранчето на парите. Заради забавени суми от “Лаута” си тръгнаха Йордан Караджов, Христо Златински, Базил де Карвальо и Юнес Бенжелюн. Последният все пак се завърна в Локомотив, след като не успя да си намери по-добър отбор. Златински също обмисля, дали да не облече отново черно-бялата фланелка. Факт е обаче, че много от основните играчи са крайно недоволни от нередовното плащане на заплатите.

Динев не е осигурил и достатъчно средства за селекцията, твърдят още феновете. Според тях в момента Локомотив води безумна трансферна политика, като събира играчи на проби, вместо да купи качествени попълнения.

Самият Динев пък отчаяно търси допълнителни спонсори за отбора. Той редовно води срещи с различни бизнесмени и им предлага да поемат част от издръжката на клуба. На този етап обаче така и не може да намери фирма, която да му помага финансово.