Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев предприе кардинални промени на "Лаута" и взе решение да изгони Бранко Милованович и Драган Канатларовски. Спортният шеф и треньорът се разделят със "смърфовете", а договорите им се очаква да бъдат разтрогнати по взаимно съгласие. Ядосаният Динев предприема чистката след загубата с 2:3 от "Левски". Както е известно, снощи Локо (Пд) водеше с 2:1 на полувреме на мача на "Герена", но в крайна сметка си тръгна с празни ръце.

Решението на Динев е тренировките на "смърфовете" през тази седмица да води Здравко Лазаров. Електричката има лиценз Про и няма пречки да подготвя съотборниците си.

През това време Коко Динев ще търси нов наставник. Както вече стана ясно, един от вариантите е Емил Велев-Кокала.

Съобщението от пресслужбата на Локо (Пд):

Почти целият спортно-технически щаб напуска клуба. Спортният директор Бранко Милованович, старши треньорът Драган Канатларовски и помощниците му Зоран Щерьовски и Петър Пашев вече няма да работят в Локомотив и ще прекратят своите договори по взаимно съгласие. Това стана факт след среща между тях и собственика на клуба Константин Динев. На "Лаута" остава единствено треньорът на вратарите Игор Кулиш. Временно тренировките на отбора ще води капитанът Здравко Лазаров.

2_7.jpg