Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев е учуден, че колегите му от "Левски" все още не го уведомяват за продажбата на Гара Дембеле във Фрайбург. "Смърфовете" очакват процент от трансфера на бившия си футболист в Бундеслигата.

"Винаги съм изпълнен с оптимизъм. Започваме с желание за успехи. По въпроса за селекцията повече ще ви каже Бранко Милованович, а аз гледам много да не му се бъркам в работата му", сподели Динев, който изгледа на живо първата тренировка на отбора си.

"През миналата година също започнахме с много оптимизъм. Обещах, че ще закарам Локомотив на първите места и ще се борим за евроквотите, получи се, все пак завършихме сезона с равен брой точки с Локомотив София, но за съжаление не успяхме да се класираме, малшанс. Имахме няколко опции за треньор. Разговаряхме с Наско Джамбазки. На мен ми допадна, но когато поговориха спортно-технически с Бранко, той се отказа. Все пак Милованович е отговорен за спортно-техническата част в отбора. Целта е да се класираме колкото се може по-нагоре. Разбира се, че най-горе е шампионската титла. Дай Боже, да сме близко и да се борим за нея. Бюджетът ни е вътрешна информация", добави босът на Локо (Пд).

"Привлечените от нас по нищо не отстъпват от играчите, които "Левски" и ЦСКА привличат. От "Левски" още не са ни запознали с договора, който са подписали с Фрайбург. Единствено от медиите знам, че Дембеле е продаден. "Левски" едва ли са неблагодарни, защото са с 2 милиона напред благодарение на мен. Не им прави чест, ако не се обадят в скоро време. Но предполагам, че договорът е в период на изписване", каза още Коко Динев. /БЛИЦ