Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев изненадващо заяви, че подкрепя Борислав Михайлов и в българския футбол всичко е честно. Босът похвали футболистите след победата с 3:2 срещу “Левски”.

“Доволен съм от мача. Показа се, че може да има хубави двубои в България и че българският футбол е най-доброто риалити за гледане. Стана прекрасен мач, “Левски” играе честно, Локомотив също играе честно. Аз вярвах през цялото време и винаги съм вярвал в моите футболисти. В началото допуснахме две грешки, които ни смутиха. Не знам какво щях да обяснявам, ако бяхме загубили. Показахме, че всичко е честно в българския футбол и Локомотив”, заяви Коко Динев.

“Ще се борим за евротурнирите, ще се опитаме да направим с малко добавки още по-добър тим. Аз имам практика, като обявявам премии преди мачове, никога да не бием. Наистина мисля да бойкотираме финала за Купата на България, защото съдиите са преднамерени и специално този човек (б.р. – има предвид Станислав Тодоров). Каквото и да ми пишат, декларации и такива работи, съдиите са преднамерени. То си личи във всеки един мач. Аз харесвам Боби Михайлов, не смятам да подкрепя опозицията. Апелирам само да си погледне комисиите. Мачът срещу Лудогорец трябва да го играем заради феновете. Искрено се надявам срещата да бъде коректна и да разберат, че Локомотив е гранд, а не да ни третират като тим, който не заслужава уважение”, завърши босът на “смърфовете”./БЛИЦ