ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Слабата серия на Левски от пет поредни мача без победа явно е довела да колебания в треньора Станимир Стоилов относно тактическата постройка, с която „сините“ ще играят в предстоящия утре мач срещу Спартак във Варна. Този двубой е много важен за столичани. В него играчите на Мъри ще трябва да покажат, че могат да излязат от негативната поредица.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

В сряда, при нулевото равенство с Черно море, Стоилов използва схема с трима защитници. Това обаче може да се промени във втория пореден мач на Левски в морската столица. Много е вероятно срещу Спартак „сините“ да играят в постройка 4-2-3-1. Дилема има относно участието на Цунами в срещата. Бразилецът е с четири жълти картона и при следващ ще пропусне двубоя със Славия от следващия кръг. Ако той бъде запазен за дербито с „белите“, тогава във Варна титуляр ще излезе Патрик-Габриел Галчев.

Ако Стоилов реши да запази схемата 3-4-1-2, тя ще бъде придружена с други промени. Шеху и Марин Петков ще седнат на пейката, а в игра ще бъдат Филип Кръстев и Андриян Краев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК