Ръководството на ЦСКА определи цените на билетите за първия домакински мач от пролетния дял на сезона. В събота (2 март) от 15:00 часа “червените” приемат Литекс. Това е първа среща за ЦСКА на собствения стадион в Борисовата градина от месец май 2012 година, края на миналия сезон. През есента на настоящия шампионат стадион “Българска армия” не получи лиценз.

Припомняме, че за мача с Литекс ще бъдат отворени три от общо четирите сектора на “Армията” – “А” и “В”, както и трибуната за гости – сектор “Б”. В сектор “А” привържениците ще влизат срещу 10 лева, а във “В” – билетите струват по 5. Гостуващата агитка също трябва да плати по 5 лева.

Цените на пропуските са без промяна от предишните мачове на ЦСКА на “Армията”. През есента на част от мачовете на Националния стадион “Васил Левски” билетите бяха по-скъпи, за пример срещата за Купата на България срещу Лудогорец. Тогава ръководството на ЦСКА обяви цена за сектор “А” – 20 лева, за “В” – 15, а за “Г” – 10. Впоследствие цените бяха намалени драстично заради недоволството на феновете. С връщането на “Българска армия” се възобновяват и по-евтините билети за феновете на ЦСКА.

Цени на билетите за мача с Литекс
-сектор А - 10 лева
-сектор В - 5 лева
-сектор Б (гости) – 5 лева

Касата на „Армията”, до фен магазина ще бъде отворена на 01.03.2013 г. от 13:30 часа до 18:00 часа. В деня на мача 02.03 ( събота) ще бъдат отворени касите до фен-магазина и "Спортна София" с работно време от 11:00 до 15:45 часа.

Картодържателите от СУПЕР ВИП и ВИП ще бъдат настанени в сектор А, ложа 8, а ветераните в сектор А, ложа 9 (от ред 14 до ред 19, от място 1 до място 8).