Един от най-добрите футболисти на Лебски - Кристовао Рамос, получи контузия на последната тренировка преди двубоя с швейцарския Аарау.

Възстановяващият се от операция допреди седмица португалец усети болки в адукторите и напусна принудително заниманието в петък вечер. То бе изцяло тактическо и бе изгледано от изпълнителния директор на клуба Иво Тонев и главния скаут Дончо Донев.

Според лекарския щаб на „сините” травмата на Рамос не е сериозна и той трябва да започне да тренира наравно със съотборниците си до ден-два.

Илиан Илиев обаче не пожела да рискува със здравето на португалеца и той изгледа от трибуните поражението на сините от Аарау (0:2), пише "Тема спорт".

Точно преди сблъсъка с швейцарския втородивизионен тим травма получи и капитанът на отбора Станислав Ангелов. Това стана по време на загрявката.

Пелето е почувствал пренапрежение в мускулите и заедно с Илиан Илиев са предпочели той да  не играе, за да не се усложни състоянието му. Очаква се от утре Ангелов да започне нормален тренировъчен процес.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА