ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Контузията на Брадли Де Нойер е провалила негов сигурен трансфер от ЦСКА в Румъния. Това обяви местното издание „Фанатик“, според което защитникът е бил договорен за елитния Рапид Букурещ.

Нидерландецът дойде на „Армията“ именно от Румъния (Фарул Констанца). Кандидатът за подписа му пък се намира на пета позиция в класирането на тамошния шампионат.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Сумата, за която са се били споразумeли ЦСКА и Рапид, е 200 000 евро. Договорът на нидерландеца с червените изтича следващото лято. „Фанатик“ отчита, че почти сигурният трансфер се е провалил заради контузията на играча.

25-годишният защитник получи сериозна травма преди 2 седмици в мача срещу Черно море, която го вади за дълго от терените. Той претърпя успешна операция в Испания и се очаква да се възстановява около 6 месеца. Затова румънският клуб се е отказал от привличането му. Треньор на Рапид е тамошната футболна легенда Адриан Муту.

Преди да се контузи, Де Нойер беше изпаднал в немилост на „Армията“ заради дисциплината си. БЛИЦ вече информира, че футболистът си е уреждал трансфер в чужбина след края на сезона. И въпреки че не е в прекрасни отношения с „червеното“ ръководство, Брадли е получил зелена светлина за сделката срещу известна сума. Ето че написаното от румънската медия потвърждава новината ни.