Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след успеха с 2:0 над Черно море в Пазарджик. Сръбският специалист е категоричен, че дори Лудогорец да бъде победен в следващия кръг (на 20 май от 20:15 часа), титлата все още няма да бъде сигурна за "червените". 

"Тежък мач, трудна победа, в края вкарахме головете, но изпуснахме доста положения. Знаехме, че Черно море игра 120 минути преди три-четири дни и трудно ще издържи. Те обаче са отбор, воден от много добър треньор, и знаехме, че ще ни е много трудно днес", коментира Илич. 

„Длъжни сме да се борим, имаме още четири мача. Длъжни сме да играем за победа във всеки един от тях", продължи той, след което говори за принудителните смени - "Иван Турицов има проблем с аддуктора. Брадли де Нойер според мен разтегна, ще видим какъв е проблемът с него. Енес Махмутович ще е наказан. Всички те са важни играчи и бих искал да ги използвам".

"Просто за този мач прецених, че тези футболисти ще ни свършат най-добра работа. Разчитам на всеки един от 25-те играчи, с които разполагаме. Те трябва да са готови във всеки един момент да помогнат на отбора“, обясни Илич относно това, че втори пореден мач залага на идентичен състав.

"Трябва да мислим мач за мач. Следващият двубой е срещу Лудогорец, но дори да го спечелим, още не сме си свършили работата", завърши треньорът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023