ЦСКА ще смени тотално политиката през новия сезон. Собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов ще ограничат до минимум медийните си изяви, като това важи в пълна сила за първия, който в един период не пропускаше ден, в който да не даде изявление, пише в. "Тема Спорт".
 
Сега пред журналистите ще отговаря Емил Костадинов. Новият спортно-технически директор на ЦСКА ще получи от собствениците цялата власт в клуба е ще движи всички въпроси. Той не само преговаря с набелязаните за привличане футболисти, но и трябва да намери начин да се освободи от ненужните.
 
Костадинов ще е постоянно до отбора, като ще присъства на голяма част от тренировките. Той ще влиза в съблекалнята на полувремето на всеки мач на тима. Коща заедно с Венци Живков ще държи връзка с клубовете, които имат да получават пари от ЦСКА.
 
Смяната на политиката обхваща и друг много важен ракурс, който вече отчетливо се забелязва. На “Армията” няма да дават повече баснословни суми за трансфери така, както направиха миналото лято. Сега парите ще отидат за изграждането на тренировъчни терени и цялостно освежаване на клубната база в Панчарево. Поетапно ще се чистят и текущите задължения, за да може ЦСКА да влезе в нормален финансов ритъм./БЛИЦ