Вратарят на ЦСКА Иван Караджов е бил “посъветван” от свои приятели да напусне националния отбор, пише в. “Меридиан Мач”. Според тях селекционерът Станимир Стоилов само се гаврел с него като го вика в тима, но така и не го пуска в игра, дори и за минута.
 
Както е известно Караджата попадна в състава на нашите за контролите с Белгия и ЮАР, но така и не направи дебют с фланелката на представителния тим. Мъри го извика за двубоите като заместник на Георги Петков, който се контузи на тренировка преди контролата в Брюксел. Любопитното в случая е, че предната вечер вратарят купонясваше до зори в столична чалготека с фолкдивата Преслава.
 
Според приятелите му Караджов само си губел времето и вместо да почива, го разхождали цяла седмица като панаирджийска мечка. Именно заради малкото игрови минути от представителния отбор се оттегли друг футболист, минал през “Армията” – Иван Стоянов. Той заяви, че докато Станимир Стоилов е селекционер, няма да играе за националния.
 
Караджов обяче не послушал “доброжелателите” и амбициран в най-скоро време да дебютира за първия тим на България. На няколко пъти Мъри разкри, че оттук нататък ще дава все повече шанс на младите. Освен това неизменна част от състава на Стоилов е най-големият приятел на вратаря – Иван Иванов./БЛИЦ