Една от най-добрите български футболистки и петкратен победител в анкетата за номер 1 у нас при дамите Евдокия Попадинова обяви кошмарна новина.

Състезателката на италианския Наполи ще се подложи на една от най-тежките операции във футбола - на коляното и все още не е ясно колко време ще отсъства. Попадинова призна, че контузията е по-сериозна от това, което е очаквала предварително.

Ето какво написа тя в социалните мрежи:

Поредна контузия и пореден тежък удар за мен. Този път обаче е по-сериозно, отколкото очаквах.

В началото на следващата седмица ще се подложа на операция на коляното. Искам да благодаря на всички, които ми писахте, за да ме подкрепите!

Този сезон съдбата ме изправи пред много тежки моменти. Имах повече контузии, отколкото за цялата ми кариера. Истината е, че понякога е трудно човек да намери сили да продължи, да се изправи отново след поредния удар. Опитвам да съм силна - каквато винаги съм била, и да гледам напред, когато съм паднала на земята.

Страшно много искам да покажа на какво съм способна и да реализирам пълния си потенциал, но контузиите продължават да са голяма пречка и да ме спират. 

Тежките битки са за най-силните воини. Ще намеря начин да се изправя, защото всяка болка си заслужава в преследване на мечтите.