Нападателят Генч Исени се присъедини към лагера на Локомотив (Сф). Косоварят получи българска виза и за два дни уреди документите си. С привличането му старши треньорът на “червено-черните” се надява да реши проблемите на отбора в атака.

“От това, което видяхме на видео, сме впечатлени. Момчето си личи, че е голаджия. Играе силно с глава. Може да ни свърши работа, но както знаете – едно е да го гледаш в интернет, друго е какво ще покаже на живо”, коментира пред БЛИЦ изпълнителният директор на клуба Георги Марков.

Генч е роден на 28 март 1983 г. в Урошевац (Косово). Висок е 185 см, тежи 83 кг. Играл е във Фериза, Ренова, гръцкия Етникос Ахна (15 мача, 1 гол), Милано (Куманово), Грамоци, Тетекс и Шкендия. През последния сезон се подвизава в македонския Брегалница (Щип). През есента на 2011 г. е Генч е взел участие с екипа на Шкендия в един от мачовете срещу Партизан от Белград (0:1) във втория предварителен кръг на Шампионската лига. Исени е препоръчан на Локомотив от Никола Спасов, който му беше треньор в Брегалница.
Задено с косоваря на проби са двама младоци, родени 1993 г. Браян Стоянов идва от Левски, а Владимир Иванов – от ЦСКА.