Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов призна, че има забавяне на пари в клуба. Същото призна преди няколко дни босът на клуба Димитър Борисов, но става въпрос за забавена само една заплата.

“Да, играчите имат да получават по една заплата, но всички са наясно с това. Бойкот няма. Тази година ще се разплащаме по специална схема. Всеки един в отбора е запознат как работи тя. Всичко е измислено така, че да няма закъснения на изплащанията. Не може да има бойкот, всички премии им бяха изплатени", коментира Костадинов, който отнесе критики при катастрофалната загуба от кипърския Олимпиакос (Никозия) с 2:5 преди няколко дни.

„След загубата с 2:5 от Олимпиакос се получи голяма истерия. Атмосферата се нагнетява изкуствено не заради мача ни срещу Клифтънвил, а заради вечното дерби в първия кръг. Двубоят ни в Лига Европа не е причина, но този с Левски – да. Разбира се, че подобна загуба е неприятна. Все пак обаче говорим за приятелски мач, в който резултатът няма значение. Спомням си, че преди години, когато бях футболист, в подобна контрола паднахме с 6 гола от Цървена звезда. След това обаче играхме срещу Барселона на полуфинал за КНК", завърши директорът./БЛИЦ