ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Теди Кацарова и Мая Савова в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Левски приема Локомотив (София) в мач от третия кръг на Efbet Лига. Двубоят е от 21:15 часа на "Герена".

"Сините" преследват първа домакинска победа през новия сезон, след като на старта паднаха с 1:2 у дома от ЦСКА 1948, както и спечелиха с 3:1 гостуването на Ботев (Пловдив). Локомотив (София) измъкна 1:0 от Ботев (Враца), но след това падна с 2:4 от Локомотив (Пловдив).

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

При "сините" има еуфория след успеха с 2:0 в четвъртък над Шкупи в Скопие в първата среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Левски отсрами българските представители в евротурнирите тази седмица, след като останалите - Лудогорец, ЦСКА и ЦСКА 1948 не успяха да запишат победи. За разлика от трите тима, "сините" единствени не отложиха мача си в първенството преди реванша със северномакедонците идния четвъртък. 

Очаква се Николай Костов да направи ротации в състава и да съхрани някои основни футболисти. Под въпросителна за мача тази вечер е Рикардиньо. Нападателят не тренира вчера, като едва ли ще бъде рискуван, след като напусна ужасния терен в Скопие с контузия. С травма от гостуването на Шкупи е и Асен Митков.

За мястото на Рикардиньо на върха на атаката ще се избира измежду Илиян Стефанов, Марин Петков и Роналдо. Най-вероятно титулярно място ще получи и Ивелин Попов, който не игра срещу Шкупи. 

За първи път сред титулярите в шампионата този сезон ще бъде Цунами. Бразилецът вече изтърпя двата мача наказание, които имаше от миналото първенство. Последното попълнение Дарлан все още не е картотекиран и дебютът му ще се отложи. 

Мачът днес е по-специален за двамата треньори, особено за Николай Костов. Наставникът на Левски има да си връща на колегата си Стойчо Стоев, който на практика го уволни преди години. Именно след среща между двамата приключи първия престой на Костов на "Герена". На 25 март 2012 година "сините" посрещнаха водения от Стоев Миньор (Перник). Левски падна с 0:1 с гол на Милен Василев, след което Костов си тръгна от клуба. 

Вероятни състави: 
Левски София (Bul)
ЛЕВСКИ: Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Келиан Ван дер Каап, Цунами, Андриан Краев, Марин Петков, Ивелин Попов, Хасими Фадига, Уелтън, Роналдо
Контузени: Билал Бари, Асен Митков
Наказани: няма
Tреньор: Николай Костов


ЛОКОМОТИВ (Сф): Бабукар Гайе, Алан Диас, Диме Димов, Даниел Ками, Ивайло Найденов, Красимир Милошев, Красимир Станоев, Валентин Николов, Галин Минков, Карлос Франса, Димитър Митков
Контузени: няма 
Наказани: няма
Треньор: Стойчо Стоев

София, стадион "Георги Аспарухов"
Съдия: Драгомир Драганов

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!