Треньорът на "Левски" Николай Костов засипа със суперлативи своите футболисти в края на първия етап от зимната подготовка. "Сините" разбиха с 9:0 втородивизионния кипърски Агия Напа и утре се завръщат в България.

"Доволен съм от абсолютно всички, както за себераздаването им по време на подготовката, така и от играта им в мача. Всички, които участваха в спаринга, изпълниха задачите си. Тони Калво и младите бяха на висота. За мен не е никаква изненада, че Калво играе толкова добре", заяви Костов.

Спецът коментира изявите специално на 15-годишния Антонио Вутов, който в дебюта си вкара гол, подаде за други два и спечели дузпа: "Той е един голям талант и всички в клуба се опитваме да му помогнем."

Костов говори и за селекцията. На този етап столичани са привлекли единствено португалския ляв защитник Нуно Пинто. "Все още действаме предпазливо с трансферите, защото през лятото сме се опарили. Все пак ще е хубаво, ако новите играчи дойдат по-скоро, защото на предстоящите лагери в Турция ще градим отбора за шампионата", добави пред "Спортал" наставникът на "сините".