Тренировъчния ден в лагера на Ботев след проверката с Ягодина (1:1) протича различно за футболистите. Те са разделени на три групи, като най-леките натоварвания очаквано са за играчите, които изиграха повече от полувреме в спаринга със сърбите. Започналите мача, плюс появилия се в игра още през първата част Наско Милев, имаха кратко сутрешно занимание, в което участие взе и напусналият принудително Грегъри Нелсън, чиято травма не е тревожна.

Във втората група попаднаха играчите, не взеха участие или се появиха на терена през второто полувреме. За тях тренировката бе с по-голяма продължителност и по-висок интензитет. Със сутрешната сесия тренировъчните ангажименти на първите две групи за събота приключиха и следобед за тях ще има видео анализ.

Теоретичната част ще пропуснат футболистите от третата група, в която попадат петимата най-сериозно засегнати от отминаващия вече вирус, който през седмицата застигна близо 1/3 от жълто-черната група в Анталия. Капитанът Йордан Христов, Орлин Старокин, Радослав Терзиев, Божидар Васев и Игор Ощипко взеха участие в тренировката на втората група сутринта, а докато съотборниците им са във видео залата следобед, те ще наваксват на терен пропуснатото в тренировките.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!