Треньорът на "Левски" Николай Костов направи изказване след победата с 4:0 над Септември (Симитли), което едва ли ще се хареса на феновете на тима. Ръководството на клуба напоследък постоянно обяснява, че шампионската титла е основната цел. Костов обаче отказа да говори за нея и демонстрира, че не е много оптимистично настроен.

"Доволен съм, защото се получи добра обстановка за футбол. Имаше публика, имаше интерес към тази среща, за което благодаря на феновете от Сандански. Относно играта съм доволен, защото нашите футболисти участваха доста активно, въпреки условията, които не бяха много добри. Имам предвид терена", каза след убедителния успех Николай Костов.

"Мисля, че нашите футболисти вече са готови за двубоите от шампионата. Имаме някакви смущения, за които не искам да говоря, но играчите са съсредоточени. За шампионската титла не е моментът да говоря", заяви наставникът на "сините".

Спецът се надява в близките дни Нуно Пинто да поднови тренировки, за да може да разчита на услугите му в предстоящото домакинство на Черно море. "Левски" приема "моряците" на 4 март от 13:30 часа на "Герена" в първия си официален мач за 2012 година. Както е известно, португалският десен бек е контузен, а в днешната контрола със Септември 90 минути на мястото му игра Орлин Старокин, който се представи отлично.

"Доволен съм от факта, че нашите футболисти проявиха голямо старание по време на цялата подготовка. Направихме доста подобрения в играта", коментира Николай Костов.

"Всеки треньор, когато поеме някакъв отбор, със сигурност променя нещата, но след края на шампионата ще мога да анализирам по-сериозно. В началото моята цел беше да направя добър колектив. Имаме колектив, който може да се справя и да решава проблемите в трудни ситуации. И днес всички се стараха, показахме добро взаимодействие", добави треньорът на "Левски", след което беше попитан дали има футболист, за когото съжалява, че не е бил привлечен през зимата на "Герена".

"Не, няма такъв състезател", завърши категорично Николай Костов.