Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо сподели, че "сините" са изпратили поредната си оферта за мароканеца Рашид Хамдани. Както е известно, 26-годишният халф е собственост на кипърския Аполон (Лимасол) и е желан от Николай Костов.

"Трансферният прозорец затваря в края на другата седмица. Ние сме изпратили нашата оферта, топката е в ръководството на Аполон. И да не вземем обаче още някой мисля, че четири човека са напълно достатъчни за този зимен трансферен прозорец. Когато привличаш повече хора се стига до проблем със сработването помежду им, за приобщаването им към колектива", коментира пред livesport Георги Иванов.

"Всичко в клуба нормално. Футболистите получават това, което трябва да взимат по договор. Условията за подготовка, които трябваше да осигурим, станаха факт. Не искам да навлизам в подробности с какви пари разполага "Левски", но финансово клубът е в много добро състояние. Основните конкуренти на "Левски" са ЦСКА и Лудогорец. Не подценяваме Черноморец и Черно море. Последните 2-3 години по-скоро се получи традиция да няма сигурни мачове. Свидетели сме как по-малки отбори побеждават т.нар. грандове, което коства и титлата на тези отбори", каза още Гонзо.

"Левски" винаги се бори за титла и купа. Целите и приоритетите никога няма да се променят, независимо кой ще бъде в клуба. "Левски" играе за всяка купа, това са традиции, които всеки наш футболист трябва да разбере. Да защитаваш цветовете на "Левски" е преди всичко отговорност", завърши спортният директор на "сините".