Tреньорът на "Ботев" Николай Костов заяви, че равенството 0:0 с "Левски" е своеобразен успех за пловдивчани. След двубоя бившият наставник на "сините" се поздрави с Георги Иванов - Гонзо и двамата се прегърнаха приятелски.

„Малко бяха шансове за попадения. Нямахме много опции за основен състав. Имахме доста проблеми плюс нарушената физическа подготовка у някои от играчите, това оказа влияние. Равният е успех за нас. Видя се, че в нашите играчи имаше желание. Знаем нашите възможности, не успяхме да стигнем до положения за гол. През второто полувреме се видя превъзходството на "Левски". Но ние съумяхме да не загубим срещата. Това е своеобразен успех на фона нашите проблеми“, коментира Костов след мача пред Диема Спорт.

„Нелсън се видя, че накуцваше при излизането си. Даже чест му прави, че игра на инжекции. Със смените искахме да освежим нещата, но не се получи“, каза спецът.

„С Гонзо съм работил. Това, че сме се поздравили няма общо с професионализма ни. Аз работя за "Ботев" сега“, продължи треньорът на "Ботев".

„Искам преди последния мач играчите ми да си починат. Сега ще имат два дни почивка. Искам да ги видя свежи в първата тренировка. Искам да направим състав, който да вземе максимума от последния мач с Монтана. С този двубой свършва полусезонът. Искам да победим, за да започнем следващата година с настроение“, завърши Костов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016