ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Прогнозите на Рени Камберова и Богдан Томов за резултата от мача в играта Букмейкър БЛИЦ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов прие със задоволство победата на “сините” с 2:0 срещу тима на Славия в най-старото столично дерби от 26-ия кръг на родната efbet Лига. Успехът приближи тима от "Герена" на три точки от челната ттройка.

"Видях двубоя така, както го видяха всички. През първото полувреме имахме добра игра и взаимодействия, имахме висока преса. Трябва да сме реалисти, през второто полувреме започнахме да отпадаме и се наруши физическия баланс. Отборът на Славия показа, че заслужаваха повече, през второто полувреме играха добре. Но победата си е победа, има такива мачове, поздравявам отбора, поздравява и отбора на Славия, който изигра много добро второ полувреме", сподели Николай Костов след мача.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Надявам се още следващия мач да бъдат свежи. Имахме си някои нещастия, с които трябваше да се съобразим, но това е футбола. Искам да поздравя публиката, без която днес нямаше да победим Славия. Имали сме дни, в които сме били по-добри от противника, но сме загубили. Бяхме свикнали играчите да си взаимодействат по-добре, ние сме ценители на красивата игра. Това са общи неща, които тепърва ще се анализират", добави наставникът на "сините".

"Нека изчакаме 2-3 дни и на пресконференцията на мача ще кажа в какво настроение сме дали имаме някакви предразсъдъци", каза Костов за предстоящото дерби с Лудогорец на 3 април в Разград.

На пресконференцията след двубоя Николай Костов разсея слуховте около трансфер на Даниел Наумов от ЦСКА 1948 в Левски. Наставникът на "сините" подкрепи Пламен Андреев и гарантира бъдещето му в под рамката.

"Няма нищо вярно в тези слухове. Тези спекулации разконцентрираха Пламен и той направи груби грешки. Сега обаче той е концентриран, в много добра форма и не мислим за подобни трансфери. Ще обявим плановете за привличане на нови състезатели, когато стане време. Пламем Андреев е нашият вратар, който винаги прогресира. Той е младо момче и ние вярваме в него" заяви Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!