ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов коментира победата с 2:1 над Пирин в Благоевград.

„Oчаквахме да бъдем затруднени на този терен, който беше сух. През второто полувреме се пусна влага, като се скри слънцето. Топката стана по-бърза. Бяхме по-добри в днешния мач. Поздравявам играчите си за борбата и трите точки. Беше важно да ги спечелим", каза Костов.

"Представихме се доста добре и успешно изиграхме второто полувреме с човек по-малко. Не отстъпихме територия и не се затворихме. Пресирахме противника и ги задължихме да играят с дълги подавания и те бяха контролирани от линията на нашата защита“, коментира наставникът на Левски. 

  200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Завъртя се добра енергия в нашия отбор и колективът е на добро ниво. Има колективна игра и последните мачове в Турция го показахме. Не искам да изпадам в еуфория. Трябва да се възстановим и да мислим за това как може да подобряваме играта си и да оказваме натиск на нашите противници“, допълни спецът. 

"Здраво сме стъпили на краката си. Знаем какви цели гоним и как да ги преследваме. Арда е различен противник, подходът ще е по-сериозен, тъй като са много интересен отбор, който действително направи добри мачове през първия сезон“, допълни Костов.

„Карлос Охене игра през втората част, тъй като не беше готов за 90 минути. С кондициония треньор говорихме, че повече от 45 минути не трябва да играе. Предлагам вие да оценявате Фабио Лима. Давам му добра оценка, даже много добре се справи", каза още специалистът.

"Другите нови попълнения са още далеко, в мечтите ни са", добави Костов относно селекцията. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!