ЦСКА остана без Диего Фабрини, който настоя да напусне клуба и вече носи екипа на Динамо (Букурещ). След изненадващото оттегляне на италианеца веднага възникна въпросът кой ще го замени. „Червените” си имат подобен футболист – Тиаго Родригес, но той не е достатъчен, защото, колкото и тривиално да звучи, „една птичка пролет не прави”.

ЦСКА обаче няма да търси заместник на Фабрини, защото си има такъв. Това е Денис Давидов. Руснакът имаше проблеми с адаптация, беше изостанал доста с подготовката, а и на главата му се струпаха доста притеснения извън терена. Първо трябваше да пътува до Москва заради операция на болната му майка. След това самият той се разболя и  се наложи да бъде на системи в столична болница.
Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)
Източници на БЛИЦ разкриват, че Давидов не само е преодолял проблемите, но вече е започнал да тренира максимално добре. Той е впечатлил Люпко Петрович на последните занимания и съвсем скоро ще го видим на терена. Вероятно не срещу Левски, но със сигурност след паузата на първенството заради мачовете на националните отбори.

Денис е футболист от типа на Тиаго Родригес и Диего Фабрини. Изключително техничен, с прекрасен поглед върху играта. Халф, който може да внесе доста креативност в действията на „червените” в средата на терена.

Така че, не са далеч дните, когато ще видим Давидов най-после в състава на ЦСКА. И не като резерва за пет или десет минути.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020