Вижте прогнозите на Ивайло Ангелов и DJ Теди Джорджо за крайния резултат от мача! 

Капитанът на Левски Андриан Краев коментира равенството срещу ЦСКА 1:1 в дербито на 13-ия кръг в efbet Лига. 

„Смятам, че грешката повлия на представянето на отбора. Мисля, че тотално владеехме мача. Имахме повече положения. Държахме топката, играхме добре и поведохме. Второто полувреме започна по най-лошия начин. Пак допускаме левашки гол. После също имахме ситуации да вкараме, но късметът не беше с нас“, започна Краев.

„Когато играеш, се концентрираш изцяло върху мача и не обръщаш внимание върху трибуните. Не знаехме какво става там. Не искам да коментирам договора си, има време да го мислим“, продължи той.  

„Ние вкарваме чрез комбинации красиви голове и изведнъж допускаме някакви голове от наши грешки. Проявява се като наша слабост. Надявам се с опита и растежа да го преминем това нещо, да играем по-стабилно в защита“.

„Поздравих Гидженов след мача и му казах, че се е справил. Мисля, че беше на ниво. Казахме си преди мача в съблекалнята, че е време да вземем някое дерби, да покажем, че можем да взимаме такива мачове и можем да претендираме за нещо. Малшанс за нас, равен. Играхме добре, но не ни задоволява. Гонихме победата до самия край. Този сезон имам само два картона, така че е по-добре“, каза още Андриан Краев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига