ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Вижте прогнозите на Ивайло Ангелов и DJ Теди Джорджо за крайния резултат от мача! 

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро беше разочарован след равенството 1:1 в дербито с Левски от 13-ия кръг. Специалистът изтъкна, че "червените" са по-добри от съперника.

"Разочаровани сме. Бяхме в по-добра форма преди мача и сме по-добрият отбор. Разбира се, че искахме да спечелим заради нашите фенове. Трябва да преживеем този резултат", започна Ел Маестро.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Типично за едно дерби да има "влакче". Инициативата се сменя. Трябваше да изиграем първото полувреме много по-добре. Казахме си някои много ясни думи на полувремето. Реакцията през второто полувреме беше прекрасна и съжаляваме за най-чистото положение в мача, когато Естрада и Назон не успяха да вкарат“, продължи треньорът на ЦСКА.

"Това не беше най-добрият ни мач, но сега няколко дни ще почиваме. Ще продължим да работим толкова усилено, колкото при последната почивка. В следващата фаза от първенството искаме да спечелим всички мачове“, каза още спецът.

„Уелтън е прекрасен играч, никога не можете да го спрете изцяло. Опитахме се да дублираме зоната. Понякога се получаваше добре, понякога - не. Те също имаха големи проблеми с нашите офанзивни играчи, така че това е футболът. Мотивация не е нужна, когато говорим за дерби. Трябваше да покажем повече самочувствие, когато владеем топката. Второто полувреме беше по-добро за нас", каза още треньорът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!