Новото ръководство на ЦСКА не е искало среща с Красен Кралев. Това заяви самият министър на младежта и спорта.
„Следим постоянно събитията в ЦСКА, в непрестанна връзка съм и с Борислав Михайлов. Очаквах малко по-сериозно отношение от страна на бъдещите инвеститори, но има още време. Все пак проблемът не е малък. От ЦСКА не са искали среща с министерството. Новото ръководство в лицето на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев не е търсило среща с мен. Информацията, която получавам, е от Българския футболен съюз", заяви Кралев.

„Нашият ангажимент ще бъде базите на ЦСКА да се стопанисват от това дружество, което е носител на традициите и което феновете припознаят”, допълни Кралев.

Кралев коментира и цялостното състояние на професионалните футболни клубове в България.  „Не може да харчиш повече отколкото получаваш. Многократно съм казвал, че клубове като Черно море, Берое, Локо (Пд) също са можели да харчат по 15 милиона лева при положение, че имат 3 милиона. Ако го бяха правили, и те щяха да са в същото състояние. Тези клубове вероятно също искат да станат шампиони, но не и на тази цена. Виждате каква е ситуацията и в "Ботев" (Пд). Големият благодетел е предоставял парите под форма на заеми и кредити и сега от клуб в цветущо състояние, Ботев е с огромни проблеми”, каза още министърът.


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015