Нападателят на ЦСКА Мишел Платини ходел доста омърлушен напоследък, шушукат в Борисовата градина. Клюката гласи, че неговата половинка Кристина му поставила рога. Красавицата, по чието стройно тяло и пищни гърди преглъщат всички, имала наскоро мимолетна връзка с друг мъж. След като подочул за изневярата, бразилецът направо се побъркал.
 
“Той тъкмо се оправи от контузията и му се стовари някаква лична неприятност. За какво става дума – не ни казва. Някои твърдят, че Криси му изневерила. Ние обаче не вярваме. Важното е Мишел да се възстанови психически. Целият отбор сме с него”, заявиха пред БЛИЦ футболисти на ЦСКА.
 
Хубавата Кристина учи задочно в Холандия. Платини на няколко пъти и предлага годеж, но тя засега тактично му отказва. Въпреки всичко Криси се кълняла във вечна любов към Мишел и отричала мълвата за изневери. Бразилецът обаче вярвал, че дамата на сърцето му била преспала с друг, след като от няколко места научил за нейната забежка встрани.  
 
Поради личните драми Платини не присъства на снощния купон след класирането на “червените” на финала за Купата на България. На сбирката ги нямаше оше Маркиньос и Шеридън. Халфът се оправда с гости от Бразилия, които нямало как да вземе със себе си на партито. Ирландецът пък се цупел заради факта, че изобщо не попадна в групата за мача с Литекс, който ЦСКА спечели с 2:1.