Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков даде пресконференция преди утрешния мач от efbet Лига срещу Етър. Легендата на българския футбол даде разяснения относно последните рокади в треньорския щаб и обясни, че в момента всички спортно-техническите решения се взимат от Красимир Петров и неговия щаб.

“За мен утрешният мач е по-специален, а също така и за Дани Младенов. И двамата сме били в Етър, където сме оставили следи и сме запазили хубави спомени. Сега обаче не мислим за нищо друго освен победа. Етър има много добър и качествен треньор, който е работил и в нашия клуб. Срещу Левски разочаровахме феновете и сега трябва да ги зарадваме. Това трябва да е само едно подхлъзване, за да знаят футболистите, че без агресия и заряд няма как да победиш никой съперник. Искам да видя един отбор желаещ изява и победа”, обяви Балъков.

“Оставили сме вижданията за схема на игра и тренировъчен процес на Краси Петров. Аз идвам в ЦСКА 1948 сам и оставям треньорския щаб да черпи от моя опит и ако е необходимо да решаваме някой неща заедно. Данчо Юруков е бил в клуба повече от три години. Това не е някакво спонтанно решение. Доказателство е, че тук няма хора и личности, а само успехът е на първо място. Той е млад и талантлив треньор и ще намери своето поприще. Все още не успяваме да направим нужния синхрон, но да се надяваме, че с Краси ще успеем. Още на първата тренировка имаше настроение и заряд, дано това се пренесе и на мача с Етър”, допълни главният мениджър на ЦСКА 1948.

"Красимир Петров сам си избира треньорския щаб и Атанас Борносузов е част от него. Имаме млади и перспективен треньорски екип и му даваме гръб и го подкрепяме. Ние не можем да променим фенската култура. Ще трябва да се съобразяваме с тях и да им обясняваме. Надявам се да ни разберат за Борносузов, защото търсим най-доброто за отбора”, коментира Красимир Балъков.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​