Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

“Титан” отряза инициативния комитет “ЦСКА Възраждане” за смяната на властта в ЦСКА. Това е станало късно снощи, когато Димитър Борисов съобщил решението си по телефона от Либия.

“Към този момент нямаме официален отговор от ръководството на ЦСКА. Снощи ми се обади Димитър Борисов и каза: “Не, вашето предложение не ни устройва”. Това е цялата ни комуникация. Нямаше друг диалог, не каза кое точно не му харесва”, призна пред БЛИЦ Изпълнителният директор на “ЦСКА Възраждане” Красимир Георгиев.

По думите му окончателна яснота какво следва оттук нататък ще има в понеделник.

“Ние все пак ще изчакаме малко, да видим дали ще получим официален отговор. Все пак тук става дума за двуседмичен труд по предложението, което им направихме. В това време ние ще поемем разходите по лагера на ЦСКА преди мача с Миньор, за да може отборът да проведе нормална подготовка. Ако в петък нямаме официален отговор и не стартира нов диалог, ще се съберем с останалите членове на инициативния комитет и ще решим какви мерки да предприемем занапред”, продължи още Георгиев.

Той отново отхвърли възможността да се регистрира нов футболен клуб ЦСКА.

“Това не може да стане и ние изобщо не го обсъждаме. Марката ЦСКА, концесията на стадиона и спортният лиценз се държат от фирма “Титан” и няма как да тръгнем да правим друг отбор с името ЦСКА”, завърши Георгиев.
ДРАГОМИР АНТОНОВ/БЛИЦ