ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Скандалджията Здравко Димитров отново е играч на Септември (София). Столичният клуб обяви, че крилото, както и Ивайло Михайлов от Хебър, вече са на разположение на треньора Красимир Балъков. Героят от САЩ`94 може да ги използва още за днешния мач със Спартак (Плевен) от първенството във Втора лига (от 18:30 часа).

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Здравко Димитров преминава в Септември като преотстъпен от Левски, който държи правата му. 

Oще на 17 юли БЛИЦ съобщи, че 24-годишното крило ще бъде приютен от септемврийци. Няколко дни обаче Димитров се беше покрил и не тренираше с тима на Красимир Балъков, но ето, че сагата вече приключи и той отново ще играе за Септември.

Припомняме, че Димитров има договор с Левски, но е твърдо нежелан от ръководството и треньорския щаб заради зависимостта си към хазарта. БЛИЦ отдавна разкри, че скандалджията дължи пари и на шефа си. Наско Сираков още си чака 50-те хиляди лева, които му дал преди време, за да го спаси от лихвари. Наскоро пък и Валери Божинов удари рамо на колегата си, ставайки му гарант за кредит, който Здравко изтеглил от банка. 

Съобщението от Септември: 

"Ръководството на Септември привлече атакуващите футболисти Здравко Димитров и Ивайло Михайлов в редиците на клуба.

24-годишният Здравко Димитров се завръща при септемврийци като преотстъпен от Левски. Крилото игра за последно в Сакарияспор, а кариерата му преминава още през Локомотив (София) и Спартак (Варна).

Нападателят Ивайло Михайлов се присъединява към Септември, като за последно игра за Хебър (Пазарджик). 23-годишният нападател е бил още в Пирин (Благовград) и Септември (Симитли). 

Пожелаваме им успех и много победи с екипа на Септември! 

Двамата ще бъдат на разположение за старши треньора Красимир Балъков още за днешния двубой от Втора лига срещу Спартак (Плевен)".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!