ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нежеланият в Левски Здравко Димитров има нов отбор, разбра БЛИЦ. 24-годишното крило се завърна в Септември (София) и ще играе във Втора лига.

Димитров вече тренира с тима на Красимир Балъков, след като си събра багажа от "Герена". Здравко изгледа и победата с 2:0 над Литекс в събота на старта на новото първенство.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Припомняме, че крилото има договор с Левски, но е твърдо нежелан от ръководството и треньорския щаб заради зависимостта си към хазарта. Преди дни БЛИЦ разкри, че скандалджията дължи пари и на шефа си. Наско Сираков още си чака 50-те хиляди лева, които му дал преди време, за да го спаси от лихвари. Наскоро пък и Валери Божинов удари рамо на колегата си, ставайки му гарант за кредит, който Здравко изтеглил от банка. 

След като Димитров отказа да играе за дубъла на Левски, воден от Христо Арангелов, се е навил да рита за бившия си отбор Септември във Втора лига. Собственикът на столичния клуб Румен Чандъров също му подал ръка в опит да спасят кариерата му.

Припомняме, че през миналия сезон Димитров първо игра под наем в Спартак (Варна), след което и в турския Сакарияспор.  

Бързоногото крило имаше два периода в Септември - 2016/2017 и 2018/2019. При втория си престой игра на висота в елита - 26 мача с 1 гол и 5 асистенции, което му издейства трансфер в Левски. В кариерата си до момента е носил екипите още на Ботев (Враца) и Локомотив (София).

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!