ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Станимир Стоилов обяви, че повече няма да е треньор на Левски.

"Не, няма да продължа да работя. Това, което ме притеснява, е начинът на управление и решенията, които се взеха", започна Стоилов изказването си пред медиите на специална пресконференция след дербито с Локомотив (София) - 2:1.

Преди срещата Мъри благодари на спонсорите на клуба за съвместната им работа, с което потвърди новината, че си тръгва.

Решението на Стоилов бе очаквано, като БЛИЦ съобщи преди дни, че Мъри напуска любимия си клубТака новината на годината, публикувана от най-четената информационна агенция се потвърди. На 4 април БЛИЦ първи написа че, Станимир Стоилов ще се раздели със „сините“ още тези дни – преди или след мача с Локо (Сф).

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

През целия мач с "железничарите" на "Георги Аспарухов" Стоилов бе подкрепян със скандирания и транспаранти от трибуните, а в края на срещата благодари на феновете и напусна терена със сълзи на очи.

В изказването си след срещата Стоилов направи равносметка на постигнатото и каза, че в момента на "Герена" има "замазване на проблемите", а не "лекуване на раните". 

Така вторият престой на Мъри начело на „сините“ приключва точно преди дербито с ЦСКА следващия понеделник.

Стоилов се завърна на стадион „Георги Аспарухов“ в началото на септември 2021 година. Повторният му дебют беше срещу Локомотив в Пловдив и завърши при равенство 2:2.

Най-голямото постижение на наставника беше спечелената Купа на България през май 2022 година, когато Левски победи с 1:0 големия си съперник ЦСКА във финала на стадион „Георги Аспарухов“.

В общо 62 мача Станимир Стоилов постигна 34 победи, 15 равенства и 13 загуби с голова разлика 96:47.

 


Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК