ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

БЛИЦ пита: Кого подкрепяте във войната на "Герена"? 

Левски приема Локомотив (София) от 20:00 часа тази вечер в мач от 25-ия кръг на Efbet Лига, но вместо да се говори за футбол, фокусът е върху горещите събития на "Герена" и предстоящото оттегляне на Станимир Стоилов. 

Треньорът ще обяви бъдещето си след мача. БЛИЦ първи информира на 4 април, че Мъри напуска Левски

Решението му идва след премахването на изпълнителния директор Ивайло Ивков. Припомняме, че на провелото се в четвъртък Общо събрание на акционерите беше махнат и члена на Надзорния съвет на клуба Петър Ганев.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Войната по високите етажи в Левски породи доста голямо напрежение сред привържениците. В различни групи на феновете на "сините" в социалните мрежи назряха сериозни спорове - Сираков или Стоилов? 

Разцеплението е все по-голямо, а притеснителното е, че се появиха и закани за предстоящи грозни сцени на "Герена" по време на мача с Локомотив (София).

В групата във "Фейсбук" "С Левски до края" написаха следното: "До всички участници в групата! Очакват се масови сбивания между фенове! Моля, не водете деца!".

"Днес платените "фенове" ще си покажат всички магарии и ще вкарат клуба в големи задължения", гласи публикация в друга фенска група в социалните мрежи.

Tрезвомислещите се надяват разумът все пак да надделее и да не се стигне до инциденти на "Герена" тази вечер.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023