Спортният директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров-Кривия обяви, че е готов да си тръгне от клуба, ако смятат него за виновен за слабите резултати. Днес "канарчетата" паднаха с 0:1 от Черно море във Варна и бяха свалени на 7-ото място в "А" група. Оставането на треньора Станимир Стоилов също не е много сигурно, като още утре ръководството на пловдивския клуб начело с Цветан Василев се събира на сбирка. На нея ще се бистри бъдещето на "Ботев" (Пд) и ще стане ясно дали Мъри ще продължи да води отбора или ще се търси нов наставник.

Кривия почти сигурно ще изхвърчи. Решаващото при вземането на решението за него ще бъде това, че си навлече гнева на феновете, след като отстрани от отбора един от любимците им, а и основен играч на "жълто-черните" - Бобан Грънчаров.

Самият Александров намекна след днешната загуба във Варна, че може и да се раздели с "Ботев" (Пд).

"Може и да ме освободят. Ако собственикът прецени, че не си върша работата, може и да ме махне. Шефовете ще го преценят това дали с Мъри сме се справили. Щом сме на 7-ото място обаче, значи не сме се справили по най-добрия начин", сподели Кривия.

"Мисля, че работим добре за "Ботев", но в живота е така - понякога губиш", добави спортният директор на "канарчетата".