Ветеранът в състава на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров заяви, че иска да стане шампион с "канарчетата", които днес победиха с 2:0 Спортист (Своге) в баража и се завърнаха в "А" група. Именно 37-годишният футболист реализира второто попадение във вратата на съперника, а след успеха сподели, че желанието му е да продължи да играе.

"Върнахме "Ботев" там, където му е мястото. Да се надяваме от догодина да видим още по-силен "Ботев". Аз се радвам най-вече за нашите фенове, които доста са изстрадали. Сега им дадохме един повод за радост. Дано през следващия сезон има още повече радости. Искам да стана шампион с "Ботев", коментира радостният Александър Александров.

"Най-близките ми планове са да отида на почивка. Ако ръководството прецени, че има нужда от мен, ще седнем и ще говорим. Играе ми се още. Важното е да съм здрав, но искам и да не се излагам. Като усетя, че вече не мога, ще спра. Но мисля, че имам сили и искам да продължа. Удоволствие е да вкараш отбор като "Ботев" в А група. Ако имам късмет, ще играя в дербито на Пловдив", каза Кривия.

"В "Ботев" се работи професионално. Стадионът ще има много хубав терен, един от най-добрите в "А" група. Ботев прави много добра база, най-добрата в България", добави опитният футболист.