Спортно-техническият директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров съобщи, че селекцията при "канарчетата" вече е приключила. Кривия присъства на представянето на най-новото попълнение - Юнес Хамза.

Той се явява и петият футболист, който пристига от съседна Румъния тази зима.

"Радостни сме, че официално финализирахме сделката с Юнес Хамза. Договорът му с "Ботев" е за 3 години, като повече подробности по условията няма да издадем, това е клубната ни политика", сподели Александров.

Относно въпроса за селекцията, директорът на "Ботев" коментира така: "На този етап селекцията е приключила. Сега единствената цел е да се подготвим, както искаме, да играем резултатен футбол, да побеждаваме, така, както искат и феновете, и собственикът."

Сашо Александров бе запитан и за коментар относно състоянието на резервния вратар Росен Андонов, който отнесе сериозни критики от Станимир Стоилов след завръщането на отбора от лагера в Кипър

"Решенията за това, кой ще играе, ги взима Станимир Стоилов, така че трябва да попитате него. Надявам се, че след проведените разговори с Росен, той ще си вземе поуки и ще подобри отношението си."