Единият от вариантите за заместник на Гара Дембеле в "Левски" Милан Мърдакович отряза "сините", подписвайки с друг клуб. Сръбският нападател парафира договор за 3 години с кипърския първодивизионен АЕК (Ларнака). Това съобщи официалният сайт на клуба.

БЛИЦ единствен у нас ви информира преди дни
, че Мърдакович е в напреднали преговори с АЕК, и по-точно с Жорди Кройф, който работи за отбора от Ларнака. Георги Иванов-Гонзо много желаеше сръбския голаджия и дори пътува до Белград за среща с него. В крайна сметка свободният агент Мърдакович отказа на "Левски" и предпочете да остане в Кипър. Явно Жорди Кройф е бил по-настоятелен от Гонзо.

"АЕК постигна договорка с Мърдакович за 3-годишен договор. През миналата година сръбският нападател направи един от най-силните сезони в кариерата си (игра 2134 минути в 30 мача и вкара 21 гола) и стана голмайстор на първенството на Кипър с екипа на Аполон (Лимасол). Приветстваме играча в семейството на АЕК и му желаем много успехи с фланелката на нашия клуб", се казва в съобщението, публикувано в интернет страницата на АЕК. /БЛИЦ