Два от секторите на столичния стадион “Локомотив” ще получат нови имена, научи БЛИЦ. По идея на “червено-черната” публика трибуните "А" и "В" ще се казват вече “Атанас Михайлов” и трибуна “Никола Котков” в чест на двете футболни легенди.

Ръководството на клуба планира и ремонт на сектор “В”. Преди той да бъде отворен за фенове, трябва да бъдат изпълнени предписанията от полицията. Ще бъде извършено изцяло пребетониране, стъклените блокчета на гърба на сектора ще бъдат подменени. Предстои да се извърши смяна на изолацията на козирките на стадиона над централната трибуна в сектор "А" и над целия сектор "В". Трябва още да се укрепи и бетона, защото има рушащи се стъпала. На входовете пък ще бъдат поставени охранителни камери.

Шефовете на Локото обмислят и един наистина революционен ход за клуба – въвеждането на сезонни карти. Те по всяка вероятност ще бъдат на цена от 60 лева. Ще има и доста по-скъпи за място във ВИП-ложата. По настояване на феновете приходите от картите ще отиват за покриване на нуждите на детско-юношеската школа. На заслужилите ветерани на Локомотив ще бъдат раздадени безплатни карти.