ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Селекционерът на българския национален отбор Младен Кръстаич бе изключително радостен след официалния си дебют начело на "лъвовете", които разбиха Гибралтар с 5:1 и записаха първа победа в група 4 от Лига C на турнира Лига на нациите.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Радвам се за играчите, тъй като с тази победа си осигурихме оставане в групата. Искам да честитя на футболистите за хубавото представяне в мача. Има някои неща от технически характер, върху които да работим, но най-важното беше да победим. Със сигурност има и забележки, но най-важното беше това, което показахме през 90-те минути. Гибралтар не е мерило, но когато завършихме 1:1 се оказа, че е мерило. Сега показахме повече. България трябва да показва такъв футбол и да прави такива резултати", сподели Младен Кръстаич след мача.

"Днес имаше и много дебютанти. Със сигурност селекцията ще продължи и напред - първо да мине мача със Северна Македония. Не е нужно във футбола да откриваш топлата вода - нужни са ни бързи и експлозивни футболисти, мисля, че с моя щаб успяхме да ги намерим", добави сръбският специалист.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК