Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че официално се кандидатира за президент на БФС. Това стана след домакинското равенство 2:2 с Левски, при което „смърфовете“ бяха ощетени с неотсъдена дузпа за нарушение на Андриан Краев срещу Бирсент Карагерен. След края на мача Крушарски нарече съдиите гайдаджии.

„Сигурно е много „гадно“ в БФС, щом всички се бутат там. Няма да извадят един лев от джоба си, за да дадат на футбола. За 6 години направих футбол, а те за годините нищо не направиха. Бербатов прави? Какво? Няма един ден стаж като ръководител! Вторият, дето го докара Вуцата?! Другият от ОМV, седнал и се прави на честен и почтен, Боже мой“, заяви босът на „смърфовете“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Ходих да гледам аматьорски мач в Говедарци и ги питам откъде вземате пари, казват ми отникъде, ние сами си даваме. Откъде бе? Аматьорска лига, съдийски такси, пътни, наказания... Тези хора се чудят откъде да изкарат 5 лева и тия им ги вземат. Общинските отбори имат някой лев, но другите? Футболът се оправя отдолу, от селските отбори, от училищата. Този път ще ги поканя в моя екип и ви заявявам, че вече съм кандидат. Окончателно! Започвам да обикалям и да ги настроя хубаво как работи футболният съюз“, отсече Христо Крушарски.