Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви пред "Марица", че лицензът на клуба за следващия сезон не е застрашен, а плащането на задължения към НАП върви по план. Той предположи, че медийната атака идва от пряк конкурент за призовите места. Крушарски призова медийните стратези на ЦСКА да хвърлят пари и енергия за нещо смислено, защото истината лъсва на терена.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Искам да успокоя нашите привърженици, че лицензът не "виси", както се изразяват някои. Плащанията към НАП са редовни.

Със страшна сила обаче висят шампионските им и други намерения, за които хвърлиха доста пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите. С това си обяснявам зачестилата медийна загриженост за финансовото състояние на Локомотив и медийното отразяване на кампанията на нашите фенове за купуване на виртуални билети. Ние и без тези билети ще се справим.

Но тази помощ от привържениците ни е огромна, защото показва, че клуб и фенове са едно цяло. А когато това е така, успехите ни са гарантирани. Това явно изплаши доста хора", заяви пред "Марица" Крушарски.

На медийните стратези на ЦСКА ще кажа: "Колеги, не си хабете усилията, няма да успеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и енергия, защото долу на терена всичко лъсва и се вижда. Използвам случая да благодаря на нашите фенове за подкрепата и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни", каза още Христо Крушарски.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството