Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, който наскоро официално обяви, че иска да се кандидатира за президент на БФС, отново се изказа по адрес на Димитър Бербатов. Бизнесменът попита мераклията за футболния трон Бербо дали е пасъл пет криви коча в заградено пространство.

„Мнението ми за Бербатов го знаете. Голям играч, но да каже какво е похарчил за футбола. Колко лични средства е инвестирал и в какво? Какво е работил този човек извън терена, за да му се повери важната задача за качествена промяна в българския футбол и търсене на нови успехи. Да каже той пасъл ли е 5 криви коча в заградено!?“, изрепчи се Крушарски на Бербатов в изказване пред „Мач Телеграф“.

 „Всички сме концентрирани върху реванша с Копенхаген. Темата за трансфери и продажби на играчи в момента е забранена в клуба. Всеки трябва да знае, че националният отбор и европейските мачове са най-доброто място, на което може да се покаже. Да привлече интерес към себе си и да получи парите, които иска да изкарва. С голи приказки не става“, отсече Крушарски.