Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира горещата тема от вчера - раздялата на ЦСКА с Бруно Акрапович и смяната на босненеца с Любо Пенев.  

Бизнесменът направи и разкритие, съобщавайки колко милиона е дал до момента за "смърфовете".

"Спрял съм да говоря по темата Бруно Акрапович (б.р. - треньорът избяга преди месеци от Локомотив, за да поеме ЦСКА). Човек, когато е долу не трябва да го натискаш. Аз и той си знаем какво съм му казал, предпочитам да си остане между нас. Дано си извади поука" Не сме се чували от деня, в който се срещнахме в НСА. Аз знаех, че напуска, от мен тайни няма", каза Крушарски.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"И по-тежки ситуации е имало в Локомотив, щом играят момчетата и ме виждате още тук. Не съм се скрил, всеки ден съм на "Лаута" и правим базата. Просто нещата се закучиха заради пандемията не само в България. До края на май ще са на нула, ще играят в Лига Европа, ще изкарат някой лев. Лицензът е чист. Имаме си споразумение с данъчните, плащаме си. Имаме задължение от 187 хиляди. Както и да върви акцията на феновете, това е похвално. Показва, че сме едно семейство. Една фамилия, която се грижи за децата си. Всички трябва да погледнат в тази посока, а не само да бучим", продължи бизнесменът в изказването си пред репортерите, след като Локомотив (Пловдив) обяви публично подкрепата си към ГЕРБ и Бойко Борисов. 

"17 милиона лични пари съм вложил в Локомотив до момента. Кога Локомотив е имал четирима в националния отбор? На Ясен Петров, който е пловдивчанин, бих му препоръчал: "Тури ги и четиримата и ще видиш какъв мач ще направят“, добави ексцентричният Крушарски.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството